OVER TYGEO

Over TYGEO

Inzicht, Rust en Vertrouwen zijn de sleutelwoorden voor de dienstverlening van TYGEO.
.
TYGEO is in 2016 opgericht met als doel mensen te ontzorgen en hun te helpen inzicht te geven in hun financiën. Door de steeds complexer wordende wet- en regelgeving, individualisering en digitalisering van de maatschappij kent iedereen wel een moment in zijn leven dat hij of zij behoefte heeft aan hulp. Dat kan voor lange tijd maar ook voor korte tijd zijn. De financiële dienstverlening van TYGEO is bereikbaar voor zowel particulieren als ook voor bedrijven.

Inzicht

Inzicht in uw financiën. Dit zorgt ervoor, dat u goed op de hoogte bent van uw eigen inkomsten, uitgaven, bezittingen en schulden. De basis van uw financiën.

Rust

Onze doelstelling is om u inzicht te geven in uw eigen financiën en te helpen om de juiste financiële keuzes te maken. Dit geeft  rust.  Als U het vertrouwen heeft, dat wij u hiermee kunnen helpen, dan kunt u zich concentreren op die zaken in het leven, die u belangrijk vindt.

Vertrouwen

Alleen op basis van een wederzijds respect en vertrouwen, is het mogelijk om u te helpen  inzicht en rust te geven in uw financiën.

over tygeo

Inzicht, Rust en Vertrouwen,  voor een gezonde financiële toekomst!