OVER TYGEO

Over TYGEO

TYGEO is in 2016 opgericht met als doel mensen inzicht te geven in hun financiën en te ontzorgen bij het beheer ervan. Door de steeds complexer wordende wet- en regelgeving, individualisering en digitalisering van de maatschappij kent iedereen wel een moment in zijn leven dat hij of zij behoefte heeft aan hulp. TYGEO kan die hulp bieden.
.
De financiële dienstverlening van TYGEO bestaat uit beschermingsbewind, financiële planning en het financieel FIT training voor medewerkers van bedrijven. De kernwaarden hierbij zijn: inzicht, rust en vertrouwen:

Inzicht

Inzicht in uw financiën. Dit zorgt ervoor, dat u goed op de hoogte bent van uw eigen inkomsten, uitgaven, bezittingen en schulden. De basis van uw financiën.

Rust

Onze doelstelling is om u inzicht te geven in uw eigen financiën en te helpen om de juiste financiële keuzes te maken. Dit geeft  rust.  Als U het vertrouwen heeft, dat wij u hiermee kunnen helpen, dan kunt u zich concentreren op die zaken in het leven, die u belangrijk vindt.

Vertrouwen

Alleen op basis van een wederzijds respect en vertrouwen, is het mogelijk om u te helpen inzicht en rust te geven in uw financiën.

Georges Tychon

Inzicht, Rust en Vertrouwen,  voor een gezonde financiële toekomst!