Wij bundelen onze krachten!

Wij bundelen onze krachten!

Wij zijn verheugd om met u te delen dat TYGEO Inkomensbeheer en ID2 bewindvoering BV hebben besloten om de bewindvoerderskrachten te bundelen en samen per 1 november a.s. verder te gaan onder de naam ID2 bewindvoering met een plus!

Door deze samenwerking kan TYGEO nog meer focus gaan leggen op de samenwerking met bedrijven en organisaties om medewerkers te kunnen coachen om financieel fit te blijven.

Van begin af aan hebben beide kantoren nauw samengewerkt en tevens als waarnemer voor elkaar waargenomen bij afwezigheid. Dit heeft er mede voor gezorgd, dat de dienstverlening van beide kantoren vele raakvlakken en overeenkomsten hebben. Door de krachten nu te bundelen, zorgen we voor meer continuïteit en een breed draagvlak om de kwaliteit van onze dienstverlening verder te verbeteren en voor de lange termijn te kunnen waarborgen. Wij zijn ervan overtuigd dat we u hierdoor nog beter van dienst kunnen zijn; bewindvoering met een plus!

Vanuit ons nieuwe kantoor in Brunssum, staat het team van ID2 voor u klaar om u te helpen en te ontzorgen. Heeft u vragen of benieuwd naar onze nieuwe locatie? aarzel dan niet om contact op te nemen. U kunt ons telefonisch bereiken op 045-2031133 of per email voor bewindvoering op info@id2-bewindvoering.nl en info@tygeo.nl voor financieel fit coaching.

Met vriendelijke groet,

Danny van Duinen en Georges Tychon Bewindvoerders